De Nationale HypotheekPas

De Nationale HypotheekPas is een dienstverlenend bedrijf dat verzekeringen, hypotheken en andere financiële producten aanbiedt. Het verschil tussen de Nationale HypotheekPas en andere financiële dienstverleners zijn de transparante en lage kosten waarmee de onderneming werkt.

Bij de meeste aanbieders zijn de kosten die aan de klant worden doorgerekend in verhouding met de hoogte van de verzekering of hypotheek. De Nationale HypotheekPas volgt deze regel niet en hanteert dezelfde lage prijzen voor iedereen. Zelf stelt de Nationale HypotheekPas dat het onmogelijk is om objectief advies te geven, wanneer de inkomsten van de adviseur beïnvloed worden door het bedrag dat de klant zal verzekeren of lenen. De Nationale HypotheekPas heeft zich gespecialiseerd in overlijdensrisico, lijfrente, hypotheken en gouden handdrukken. De overlijdensrisicoverzekering van de Nationale HypotheekPas is de goedkoopste in Nederland en werd ook door de Consumentenbond als dusdanig uitgeroepen.

Op het gebied van lijfrente of aanvullende pensioensparen kunt u bij de Nationale HypotheekPas terecht voor een duidelijk overzicht van aanbieders, correcte prijzen en informatie waar gewenst. Opvallend is dat u bij de Nationale HypotheekPas een hypotheek kunt afsluiten zonder afsluitprovisie. Dit is erg uitzonderlijk in Nederland en maakt van de Nationale HypotheekPas een erg gegeerde financieel adviseur. Wanneer het over gouden handdrukken gaat of ontslagvergoeding is de Nationale HypotheekPas de enige adviseur die u een volledig overzicht geeft van alle mogelijkheden die u hebt. Voor al deze producten geldt dat de Nationale HypotheekPas altijd als onafhankelijke adviseur optreedt met uw belangen voor ogen. Hierdoor garandeert de Nationale HypotheekPas altijd de goedkoopste oplossing.

Share

Laat een reactie achter

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes