Geld lenen bij AFAB

Wilt u geld lenen voor de aanschaf van een nieuwe auto, keuken of wasmachine? Bij AFAB kunt u kiezen uit verschillende soorten leningen. Zo kunt u bijvoorbeeld goedkoop geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening of u sluit een geld lening af op basis van doorlopend krediet of een WOZ krediet.

De adviseurs van AFAB leggen u graag uit wat de verschillen tussen de leningen zijn. Na uw aanmelding zal AFAB bepalen of u in aanmerking komt voor een lening. Indien u in aanmerking komt zal AFAB bepalen of de adviseur bij u thuis langskomt of dat de lening telefonisch afgesloten kan worden.

Uw lening oversluiten? Ook dat is mogelijk! Geld lenen bij AFAB is dan ook een verstandige keuze. Na het invullen van de offerte wordt uw aanvraag getoetst bij het BKR in Tiel. Iedereen tussen de 18 en 68 kan lenen bij AFAB, toch worden sommige aanvragen afgewezen. Aanvragen van mensen met een negatieve BKR worden afgewezen. Ook de aanvraag van mensen met een uitkering en studiefinanciering moet AFAB afwijzen. AFAB kan alleen leningen afsluiten van een leenbedrag van 5000 euro of hoger.

Naast de bovengenoemde leningen kan AFAB u ook een deskundig hypotheek advies geven. Reeds honderdduizenden Nederlanders hebben via AFAB een goedkope hypotheek afgesloten! AFAB is opgericht in 1993 en werkt samen met tientallen onafhankelijke hypotheekadviseurs. Zij bieden een bijzonder ruime assortiment wat voor u resulteert in een voordelige en verantwoorde hypotheek.

Vraag een lening offerte aan bij AFAB en bekijk ook de beoordelingen en reviews van andere klanten van AFAB.

Share

One Response to “Geld lenen bij AFAB”

  1. [...] Afab kunt u vrijblijvend een offerte voor een lening aanvragen. Door een lening aanvraag te doen geeft u toestemming voor een toetsing bij BKR te [...]

Laat een reactie achter

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes